Mobiel

Iedereen heeft er een.

Toch was het vroeger makkelijker om iemand te bereiken.

Zijn mensen meer buiten dan dat ze braaf thuis naast de telefoon zitten? Of nemen mensen de telefoon minder op door nummerherkenning en de trilfunctie?

Het zijn ook altijd dezelfde mensen die niet op nemen rete- irritant. Altijd bereikbaar? Me togus excuus om in je eigen tijd al dan niet terug te bellen met het excuus “he gek zie je niet staan bij gemiste oproepen” maar dacht bel je even of twee dagen later “hee zag dat je gebeld had” Als je net zo snel reageert op iemand die  belt met zijn fietsbel  had je nu al een voorband uit eerder genoemde togus kunnen peuteren.

Of gasten die de hele dag of net als je met ze praat met hun crackberry of smartphone lopen pielen. Ja druk druk druk. Ik ben zo onbelangrijk dat ik de hele dag bereikbaar moet zijn. Zou eerder zeggen dom dom dom dat het zo rete lang duurt voordat je überhaupt een berichtje tijdens de vergadering hebt getypt, dikke vingers ofzo? Lastig he, een touchscreen of gewoon lekker interessant doen? En waar komt die noodzaak vandaan om op het moment dat iemand wat tegen je zegt met je telefoon te gaan kloten?

Advertenties

Een Reactie op “Mobiel

  1. haha, ben nu al fan!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s